EFES GRILLROOM PIZZERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Efes Grillroom Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2023 om 22:32 Bezorging snel. Kapsalon weinig smaak en heel erg vet
19 mrt 2023 om 19:49 Het eten was zeer goed
5 mrt 2023 om 20:21 De smaak was zoals altijd prima. Lekker gekruid maar helaas was de pizza flink afgekoeld. De levertijd was met 50 minuten ruim 20 minuten langer dan de ingeschatte 30 minuten.
12 feb 2023 om 8:13 Eten zou binnen half uur bezorgd worden maar kwam pas na 50 minuten . Geen probleem maar meld dat dan . Pizza was echt lauw en niet meer warm helaas . Kapsalons waren prima
11 feb 2023 om 19:34 Met 40 minuten was de wachttijd aan de lange kant. Het eten was lekker maar zoals vaker wordt de pizza gebruikt om de rest erop te stapelen, dan krijg je geplette pizza. Er ontbrak wat aan de bestelling maar dat werd 20 minuten later alsnog gebracht.
8 feb 2023 om 20:54 Altijd goed!
3 feb 2023 om 10:17 Lekker gegeten snelle bezorging . Zijn zeer gul met wat je krijgt. Geen te hoge prijzen en zeer lekker eten . Zeker een aanrader ben net ik bemmel gaan wonen en weet waar ik terecht moet voor me doner en shoarma !
2 feb 2023 om 20:16 Bezorging na 1 uur en 45 minuten.
2 feb 2023 om 19:56 Volgens de app zou het eten binnen 40 minuten worden bezorg. Dit werd 75 minuten.
29 jan 2023 om 18:38 Weer lekker gegeten. Top.
22 jan 2023 om 21:50 De mixed grill schotel besteld. Er was geen beschrijving. De schotel bestond uit een kant en klaar hamburger, Doner en shoarma, kofte en stukjes kip. Het vlees was middel matig, niet lekker ook niet "vies", friet was wel goed gebakken en niet slap.
15 jan 2023 om 16:11 Ik vond de friet erg zout, en het vlees was koud